Mijn favorieten

Referenties

Klanten beoordelen!


Amanda Looman
Verkoopster van de Kievitmeen 125 in Harderwijk

"De verkoop van het huis was een gevoelige situatie waarin mijnheer Scherpenisse met tact is omgegaan. We maakten gebruik van NHG en hij heeft ons daarin fijn geholpen.

Hij is altijd duidelijk naar me toe geweest in zijn informatievoorziening en het was me duidelijk wat er van me werd verwacht. Binnen 3 maanden was ons huis verkocht in een tijd waarin de verkoop van huizen moeilijk verliep. Mocht ik nog een keer voor de keuze komen om een huis te kopen of verkopen zal ik zeker weer van zijn diensten gebruik maken."

De heer en mevrouw Visser
Verkopers van de Struikbergerhout 2 in Harderwijk

"bijWillem kenmerkt zich door een no-nonsense benadering. Deze makelaar gaat recht op zijn doel af en ontplooit initiatieven. Hij reageert snel op vragen en opmerkingen en straalt kennis van zaken uit."

Fred Westenberg
Verkoper van de Oldenallerhout 63 in Harderwijk

"Willem is een prettige man in de omgang, die consequent een no-nonsense uitstraling heeft, waarbij het duidelijk is dat hij heel goed weet hoe de markt in elkaar zit en begrijpt hoe en waarom mensen reageren zoals ze reageren. Zeer tevreden hoe hij de verkoop begeleid heeft."

Henri van Pijkeren
Verkoper van de St. Annastraat 2 in Harderwijk

"Dhr. Scherpenisse heeft een professionele realistische no nonsense instelling. Wij zaten niet te wachten op zoete gebakken broodjes en hij heeft daar op de juiste manier invulling aan gegeven."

Erik Toes
Verkoper van de Turfbergerhout 47 in Harderwijk

"Ik ben zeer blij dat we bijWillem.nl als verkoopmakelaar hebben uitgekozen. Zijn realistische kijk op de woningmarkt heeft geresulteerd in een goed verkoopplan, waarmee we ons huis zeer snel en voor een marktconforme prijs hebben verkocht. Dit is zeker niet vanzelfsprekend in de huidige markt. Het eerste gesprek over de vraagprijs was toen even schrikken, maar ik ben blij dat we toen een realistisch beeld hebben gekregen van hoe de markt in elkaar steekt. Ook het snelle schakelen bij de interesse van de eerste potentiële kopers naar het te koop zetten van de woning, geeft blijk van inzicht in hoe "het spel gespeeld wordt". e communicatie verliep erg prettig. Enerzijds met het intranet voor de officiële documenten en afspraken, anderzijds met een goede telefonische bereikbaarheid voor alle vragen en opmerkingen. Ik raad bijWillem.nl dan ook zeker aan."

Mark en Wilma Aartsen
Verkopers van de Pijlkruidmeen 20 in Harderwijk

"bijWillem is een makelaar die altijd bereikbaar is en recht door zee is zonder gladde verkooppraatjes."

Zita en Chris Bakker
Kopers van de Harderwijkerweg 35 in Ermelo

"Willem en wij hebben succesvol en met plezier samengewerkt in een niet alledaags aankoopproces. Zijn professionaliteit en gevoel voor humor hebben ons goed geholpen, in voortdurend overleg de juiste beslissingen te nemen."

Arjan Buijs
Verkoper van de Tonselsedreef 133 in Harderwijk

"bijWillem weet waar hij het over heeft. Hij zegt waar het op slaat en draait niet om de zaken heen. En hij krijgt zelfs in een moeizame markt je huis verkocht."

Marco en Suzanne Timmer
Verkopers van de J.P. Heyelaan 9 in Harderwijk

"Wij zijn erg blij dat wij Willem Scherpenisse hebben gekozen als makelaar. En niet alleen omdat hij snel ons huis heeft verkocht, maar ook om zijn prettige persoonlijkheid en zijn goede begeleiding!

Altijd bereikbaar, houdt zich aan afspraken, direct en een gezonde dosis humor. Dat zijn steekwoorden die wat ons betreft bij Willem passen! Zijn dienstverlening verloopt tot en met de overdracht. Super!"De heer en mevrouw Hortensius
Verkopers van de Constantijnlaan 35 in Ermelo

"Geachte heer Wilem Scherpenisse,

Met veel genoegen denken wij terug aan de maanden waarin U ons begeleide bij de verkoop van het appartement Constantijnlaan 35 Ermelo. Al vanaf de eerste dag dat wij met U in gesprek kwamen klikte het. Een makelaar die goed kon luisteren en ons op afstand (wij wonen niet in Ermelo) er van overtuigde met 100% zich in te zetten bij de verkoop van dit appartement. Al na 4 maanden was ons probleem de wereld uit en werden we voorgesteld aan de nieuwe bewoners. Geweldig als je zo een makelaar tegen komt. Willem, hartelijk dank. Veel succes de komende jaren.

familie Hortensius"


 
 Vorige pagina Volgende pagina  
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring