Mijn favorieten

Uw nieuwe huis in Harderwijk of Ermelo aankopen bijWillem

Vissen vóór het net!

Steeds meer mensen in Harderwijk en Ermelo schakelen een makelaar in om hen te helpen bij het kopen van een woning. Grofweg doen ze dat om drie redenen; Gemak, Zekerheid en Voordeel.

Voordeel - Over het algemeen denk ik dat ik in staat ben de onderhandeling succesvoller af te sluiten dan de gemiddelde consument. Door mijn aansluiting bij de NVM en het onderlinge uitwisselingssysteem ben ik ook eerder op de hoogte van nieuw aanbod. Hiermee is uw kans veel groter dat die droomwoning nu eens een keer niet "nét verkocht" is.

Gemak - Een woning kopen brengt nogal wat werk met zich mee. Je wilt tenslotte weten waar je aan begint. Afspraken maken, bestemmingplannen, aktes en voorwaarden bestuderen, bouwkundig onderzoek. Makelaardij bijWillem.nl regelt al deze zaken voor u. Dat geeft rust en gemak.

Zekerheid - Weten wat je koopt en duidelijk je eigen verantwoordelijkheden kennen. Makelaardij bijWillem.nl weet waar de grenzen liggen tussen de informatieplicht van de verkoper en de onderzoeksplicht van de koper. Dat geeft zekerheid.

Vaak weerhoud de prijs van de aankoopmakelaar mensen ervan hem in te schakelen. Makelaardij bijWillem.nl heeft een zeer scherp tarief. Ik regel alles wat er komt kijken bij de aankoop, tot aan de overdracht bij de notaris, al vanaf € 1.500,-- inclusief BTW. Een voordelig tarief én een beter onderhandelingsresultaat. Dat geeft voordeel.

Spreekt dit alles u aan? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ik ben u graag van dienst.
   
     
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring