Mijn favorieten

Uw huis in Harderwijk of Ermelo verkopen bijWillem

Met echte aandacht!

Je huis verkopen kan een mens nogal bezighouden. Helemaal nu de markt weer volop in beweging is. Volop kansen, en die kansen moeten we pakken. Want we gaan voor het maximale resultaat. En dus moet uw huis opvallen. Makelaardij bijWillem.nl heeft een eenvoudig principe om dit te bereiken; Aandacht… Aandacht voor het huis, voor de voorbereiding van de verkoop, voor de presentatie, voor de marketingactiviteiten, voor de geïnteresseerden. Aandacht.

Ook in de huidige markt blijft het gaan om de koper. Als makelaar moet je die bereiken én vasthouden. Daar moet je met zorg mee bezig zijn. Met aandacht verkopen betekend ook dat we uw huis beter onder de aandacht brengen en houden. Met moderne én traditionele middelen.

Door een uitgebreide voorbereiding, marktanalyse, prijsbepaling, woningpresentatie en een slagvaardig publiciteitsplan wordt uw woning met de grootste zorgvuldigheid aangeboden en tegen de beste condities verkocht.

Als dit alles u aanspreekt, neem dan contact op. Dan maken we een afspraak om er eens rustig over door te praten. Ik neem graag de tijd voor u.
 

1
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring