Mijn favorieten

Wie is Willem

Even voorstellen!

Ik ben geboren in Scheveningen op 5 september 1964 als jongste zoon uit een gezin van 8 kinderen. Mijn vader was predikant van de gereformeerde kerk en is eind 2010 op 88 jarige leeftijd overleden. Mijn moeder is in juni 2016 overleden. Zij is 87 jaar oud geworden.

Ik woon sinds 1985 in Harderwijk samen met mijn vrouw en onze twee dochters.­ De jongste dochter gaat ­met veel plezier naar de HAVO sportklas van het RSG en de oudste is na het succesvol afronden van het Gymnasium, geneeskunde gaan studeren in Nijmegen.

Na mijn opleiding heb ik in verschillende bedrijven gewerkt als manager. Veranderingsmanagement was mijn specialiteit. "Hij heeft oog voor detail én voor de menselijke maat", werd vaak over mij gezegd. Anders werken zien als uitdaging. Goed kunnen verplaatsen in de ander.

Ik ben ruim 25 jaar geleden begonnen in het makelaarsvak en heb mijn eerste schreden gezet bij Kamerbeek in Ermelo. In een grote landelijke organisatie heb ik diverse functies gehad als makelaar, als vestigingsleider en als regiodirecteur.

Mijn visie op het makelaarsvak is dat de echte aandacht voor de klant en zijn opdracht pas bereikt wordt als er sprake is van een persoonlijke aanpak. Ik geloof dat we steeds meer kleinere specialistische en persoonlijke bedrijven gaan zien in alle sectoren die terug gaan naar hun oorsprong en de klant weer centraal stellen. Mijn ervaring is dat grote bedrijven steeds drukker worden met zichzelf en niet met de klant. Zoals Albert Heijn lang geleden al zei: "het gaat om de vrouw met de boodschappentas"

Het grote verschil zit vaak in kleine dingen.
­
 
­


­

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring