Mijn favorieten

Willem belooft

U mag mij er elke dag aan houden!

1 |  Altijd weten wat er gebeurt
Wanneer je bezig bent met het verkopen van je huis, wil je weten wat er gebeurt. Daarom krijgt u naast een duidelijke en complete terugkoppeling een speciaal voor u ingericht klantenintranet. Hier zijn alle afspraken, alle bezichtigingen, alle reacties van geïnteresseerden, alle correspondentie met betrekking tot uw woning, statistieken van het internetbezoek en biedingen voor u eenvoudig en op ieder gewenst moment in te zien. Log in op de website of in de gratis app en blijf op ieder moment op de hoogte.
  • Goed communiceren geeft rust en zorgt ervoor dat we snel kunnen handelen, goed kunnen beslissen om zo het maximale resultaat te halen.

2 | Altijd weten wie je krijgt
Als je een opdracht geeft aan Makelaardij bijWillem.nl, dan krijg je Willem. Wel zo duidelijk. Van intake tot akte zit ik er letterlijk bovenop. En ik neem u alle werkzaamheden uit handen. Bellen, bezichtigingen, brochures, onderhandelen, koopaktes, eindinspectie, altijd Willem. Dát zijn korte lijnen…
  • Alles in één hand zorgt ervoor dat ik weet wat er speelt. Onmisbaar om goed te kunnen adviseren én een garantie voor maximaal resultaat.

3 | Altijd een scherpe prijs
Bij Makelaardij bijWillem.nl krijgt u altijd een optimale dienstverlening voor een scherpe prijs. Dat komt door een eenvoudig principe. Als mijn kosten laag zijn, kan ik ook uw kosten laag houden.
  • Het gebruik van slimme communicatie middelen, actuele automatisering, kantoor-aan-huis en geen provisie betalingen aan medewerkers merkt u rechtstreeks in uw portemonnee.

4 | Altijd de beste kwaliteit
Makelaardij bijWillem.nl is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen). Daarnaast ben ik bij Hobéon SKO Certificatie te Den Haag gecertificeerd als makelaar taxateur o.g. ,geregistreerd bij de stichting Vastgoedcert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit alles zijn waarborgen voor een optimale kwaliteit en actuele kennis van zaken. Bovendien kan ik door het NVM lidmaatschap uw woning direct plaatsen op funda.nl. Dé meest bezochte woningsite in Nederland met ruim 3 miljoen unieke bezoekers per maand.
  • Directe toegang tot dé meest bezochte woningsite van Nederland gecombineerd met een kwalitatief hoogstaande dienstverlening zorgen voor een snelle verkoop met de hoogste opbrengst, zonder problemen achteraf.

5 | Altijd met een glimlach
Bezig zijn met kopen en verkopen is een spannende tijd. De zekerheid dat de weg er naar toe goed geregeld is maakt dat je er ook van kunt genieten. Ik zorg daar graag voor.
  • Op een vriendelijke manier mijn klanten begeleiden in het hele traject en vakkundig en efficiënt de gestelde doelen halen. Daar krijg ik mijn energie van. Dat is mijn passie voor het vak. Daarom doe ik dit vak met een glimlach. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring