Mijn favorieten

Hoogtefotografie

Een andere blik op uw woning!

Hoogtefotografie is een manier om uw woning meer te laten opvallen tussen het overige woningaanbod. Door uw woning vanaf grote hoogte te fotograferen krijgt een geïnteresseerde een beter beeld van de woning. Door het vogelperspectief is de omgeving beter in beeld te brengen evenals de positie van de woning in die omgeving en op het perceel.

Het gebruik van hoogtefotografie is op zichzelf genomen, niets nieuws. Het is door de forse kosten echter vaak voorbehouden aan de duurdere huizen en moet er extra betaald worden voor deze foto's. Makelaardij bijWillem.nl heeft zelf geïnvesteerd in een hoogtecamera zodat ik zonder meerkosten uw woning kan presenteren met behulp van deze hoogtefoto's.

Fotografie van de woning is één van de zaken waar ik meer dan gemiddeld aandacht aan besteed. Vandaar dat de fotografie samen met mijn verkoopstyliste/fotografe uitgevoerd wordt. Hierdoor hebben we niet alleen technisch goede foto's, maar wordt de woning door de styliste ook bekeken en waar nodig worden kleine accentverschillen aangebracht. Het grote verschil zit nu eenmaal vaak in de kleine dingen.


 
 
   
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring