Mijn favorieten

Online veilen bijWillem

De nieuwe methode!

Steeds vaker kunt u lezen over het online veilen van een woning. Sinds enige tijd is het mogelijk om via internet op een eerlijke en transparante manier een woning te kopen of te verkopen. Makelaardij bijWillem.nl heeft deze verkoopmethodiek ook in zijn pakket.

In het kort
Ook in de huidige markt kan een veiling met succes ingezet worden. Het principe is door een lagere “vanafprijs” meer geïnteresseerden te krijgen die op uw woning willen bieden. De marktwaarde wordt gevonden door biedingen bij opbod. De verkoper bepaalt van te voren zijn “laatprijs”. Wordt deze prijs of hoger geboden dan wordt de woning verkocht. Stokt de bieding onder deze prijs, dan wordt de woning niet verkocht.

Afgewogen verkoopplan
De keuze om uw huis met een veiling te verkopen moet weloverwogen genomen worden. Het systeem wordt door veel makelaars als wondermiddel gebracht. Zonder dat de voor- en nadelen goed gewogen zijn. De veiling kan een hulpmiddel zijn, ingezet in een afgewogen verkoopplan van uw woning. Een goed advies en een weloverwogen beslissing blijven cruciaal.

Maatwerk
Het verkopen van een huis blijft maatwerk. De methodiek die gekozen wordt moet passen bij het te verkopen huis en bij u als verkoper. Hierbij is goed advies onmisbaar. Advies dat ik u graag wil geven. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ik ben u graag van dienst.


 
 
   
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring