Mijn favorieten

Referenties

Klanten beoordelen!

De heer en mevrouw Becks
Verkopers van de Larikslaan 2 in Harderwijk

"Wij hebben Willem Scherpenisse ingeschakeld bij de verkoop van het huis van onze overleden broer/zwager in Harderwijk. De verwachtingen die hij tijdens ons eerste gesprek wekte zijn volledig waargemaakt.
Hij is deskundig , snel, betrokken en houd je per mail of telefoon voortdurend op de hoogte. Daarnaast is de wijze van communiceren erg prettig ; zakelijk met de nodige humor! Het feit dat hij het kantoor alleen runt heeft grote voordelen en ondanks dat is bij vakantie geregeld dat bezichtigingen onder deskundige begeleiding gewoon door kunnen gaan.
Wij bevelen hem zonder enige aarzeling aan!

José en Frans Becks"

De heer en mevrouw Wuestman
Verkopers van de Churchill-laan 41 in Harderwijk

"bijWillem was de verkoop van de woning in goede handen. Middels heldere en kordate aanpak heeft bijWillem het huis ‘in de markt’ gezet. No nonsens en realistisch. Positief bevallen, een aanrader,Vriendelijke groeten,
 
Riek & Albert Wuestman"

De heer en mevrouw Huijsmans
Verkopers van de Hoornmeen 16 in Harderwijk

"Wij hadden reeds goede ervaring met Willem bij de aanschaf van onze woning, waarbij hij de makelaar was van de verkopende partij. Hij wist goed in te spelen op de wensen die wij als koper hadden en daardoor ons vertrouwen te winnen. Bij het verkopen van onze woning hebben we om die reden wederom voor Willem gekozen. Hij heeft ons op een prettige en recht-door-zee manier geloodst door het gehele verkoopproces.
Nogmaals hartelijk dank voor de goede diensten.

Groeten, Marjolein en Niek"

De heer en mevrouw Kats
Verkopers van de Operettedreef 3 in Harderwijk

"Wij zijn erg tevreden over de verkoop van onze woning door makelaardij BijWillem. Willem Scherpenisse combineert een zakelijke aanpak met een persoonlijk benadering, waardoor het prettig zaken doen is. Hij is eerlijk en reëel, maar haalt wel het onderste uit de kan. In ons geval ging het om een heel snelle verkoop van onze woning, waarbij hij de deal op een heel vakkundige manier heeft weten rond te maken. Wij zijn niet van plan op korte termijn weer ons huis te verkopen, maar als we opnieuw een huis zouden moeten verkopen, zouden we dat weer door Willem Scherpenisse laten doen. We hebben het hele proces, van intake en verkoopklaar maken van de woning tot en met de afronding na de verkoop als prettig en zakelijk ervaren!"

De heer Erik Toes
Koper van de Meerkoetmeen 1 in Harderwijk

"Wij hebben van bijWillem gebruik gemaakt als aankoopmakelaar na eerdere goede ervaringen als verkoopmakelaar. Willem heeft ons objectief begeleid bij de aankoop van onze woning en ons gevraagd maar ook ongevraagd van advies voorzien. Zowel wat betreft het huis zelf, de technische staat en de markwaarde, als het proces rondom het bieden heeft hij ons erg prettig geholpen. Wij zullen bijWiIllem dan ook zeker aanbevelen bij een ieder die een aankoopmakelaar zoekt.."

Mevrouw P. Koops
Verkoper van de Sportlaan 36 in Ermelo

"Mijn ervaring met Willem in 3 woorden: toegankelijk, duidelijk, eerlijk. Dus zeker geen spijt van de keuze voor deze makelaar."
 
Dirk van Wikselaar, namens familie Klaassen te Harderwijk en omstreken
Verkoper van de Groentjesweg 4 in Harderwijk

"Onze famllie heeft met plezier en genoegen gebruik gemaakt van jouw diensten die je ons hebt geboden bij de verkoop van het huis van onze (schoon)moeder, mevrouw B. Klaassen-Timmer.

Oma Klaassen is bijna negentig jaar oud en woonde tot voor kort nog op haar vertrouwde adres aan de Groentjesweg 4 te Harderwijk. Helaas kon dat niet meer, gezien haar lichamelijke klachten. Inmiddels is oma al gewend aan haar nieuwe onderkomen in Weideheem, eveneens in Harderwijk. Gelukkig heeft het huis aan de Groentjesweg maar even te koop gestaan. Met een reële kijk op de werkelijkheid is in samenspraak een prijs afgesproken waar het woonhuis de markt voor op moest. We zijn heel dicht bij de vraagprijs uitgekomen. Een prima manier van prijsbepaling. De informatieverstrekking, zeker ook digitaal, maar toch leesbaar, heeft bijgedragen aan de snelheid van de verkoop.
 
Wij hebben, maar dat is altijd achteraf, met Willem Scherpenisse een prima adviseur/makelaar in de arm genomen en durven hem zeker aan te bevelen bij mensen die op zoek zijn naar iemand die met een open vizier en een duidelijke visie en mening een huis kan kopen of verkopen.
 
Dank voor alle goede zorgen."

Fam. De Bruin
Verkopers van de Evertsenlaan 38 in Harderwijk

"Je hebt ons prima en zorgvuldig geholpen met de koop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons oude huis. bijWillem is een aanrader!

Hartelijk dank.

Fam de Bruin."

Loes en Jan Willem van Roemburg
Verkopers van De Wittenhagen 69 in Harderwijk

"We zijn erg te spreken over bijWillem.nl. Het hele proces is soepel verlopen. Willem heeft een gestructureerde aanpak en handelt zaken snel en goed af. Hij geeft reëel advies in de huidige markt. Willem is heel doelgericht en weet mensen op een prettige manier te bewegen tot een deal.

Met vriendelijke groet,

Loes en Jan Willem"

Fred de Ruiter en Aytel Soliano
Verkopers van de Tonselsedreef 213 in Harderwijk

"Vanaf de eerste afspraak tot de notaris is makelaar bijWillem duidelijk, eerlijk, realistisch, altijd te bereiken, geen 8 tot 5 mentaliteit,  deskundig en met veel humor.

Met deze gezonde instelling hebben wij ons apartement in deze moeilijke tijd met 2 maanden weten  te verkopen.

Super verlopen!!!!"
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring